top of page

Wat is een Venus Legacy™ behandeling?

De Venus Legacy™ behandeling is een volledig non-invasieve behandeling voor de aanpak van huidverstrakking, bodycontouring, vermindering van rimpels en cellulite .

Naarmate we ouder worden slaat ons lichaam extra vetreserves op en verminderd de elasticiteit van de huid. Doordat de natuurlijke productie van collageen afneemt. Wat leidt tot teken van veroudering. De Venus Legacy™ stimuleert de aanmaak van  fibroblasten in de huid. De fibroblasten zijn de "fabriekjes" in de huid die collageen en elastine produceren. 

VLE_TreatmentImage_LegsOperator.jpg

Hoe werkt de Venus Legacy™ behandeling?

 

Venus Legacy maakt gebruik van gepatenteerde technologie om warmte te creëren . Dit proces stimuleert op natuurlijke productie van collageenvezels, terwijl ook de vetcellen krimpen. Tegelijkertijd trekt de VariPulse technologie, een mechanische stimulatie door de huid op te pakken doormiddel van vacuüm, waardoor de warmte dieper in de weefsels kan stromen voor een veilige, comfortabele en effectieve behandeling. 

VENUS CONCEPT 4686.jpg

Wat kan ik verwachten tijdens de behandeling?

De meeste clienten voelen een zachte warmte die de applicator voorzichtig opwarmt tot een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur om twee soorten energie tot een nauwkeurig gecontroleerde temperatuur door middel van een unieke technologie. Namelijk de combinatie van RadioFrequentie en Magnetische Pulsen. De RadioFrequentie creëert warmte in de huid en de Magnetische Pulsen stimuleren de aanmaak van nieuwe groeifactoren. 

Het risico op brandwonden is extreem laag, het is een compleet veilige en comfortabele behandeling, waarbij de temperatuur nauwkeurig in de gaten wordt gehouden.  Zowel de temperatuur van de applicator als de vacuümsterkte kunnen worden verlaagd voor het comfort van de client. Als gevolg hiervan is de Venus Legacy-procedure zeer comfortabel en pijnloos. 

VL_Treatment Abdomen.jpg
VENUS CONCEPT 4741.jpg

Hoe lang duurt een behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van welk gebied er behandelt wordt. Ter indicatie; Een wenkbrauw lift is 12 minuten, het hele gezicht is 40 minuten. Een cellulitis behandeling van de billen is 40 minuten.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Voor het beste resultaat voor huidverjonging worden de behandelingen geadviseerd wekelijks in een kuur.

Voor het gezicht 8-10 herhalingen, voor het lichaam 10-12 herhalingen.De behandeling werkt door tot ca. 3 maanden. Voor behoud van het resultaat adviseren wij 1x per 6 weken een herhalingsbehandeling.

Hoeveel hersteltijd heb ik nodig?

Er is geen hersteltijd, direct na de behandeling kun je door met uw activiteiten of weer naar het werk.  Tijdens de behandeling kleur de huid rood, na ca. 30 minuutjes trekt de rode kleur weg.  

 

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Na de behandeling voelt de huid steviger, resultaat zal in verloop van een paar weken meer zichtbaar worden. De behandeling, verbetering van de huid werkt nog 3 maanden door.

VENUS CONCEPT 4696.jpg
bottom of page